Δήλωση Συμμετοχής

Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη. Όλοι οι μαθητές/τριες και οι καθηγητές/τριες του σχολείου μας είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα από τον Σεπτέμβριο 2023.

Στην πραγματικότητα, όσο μεγαλύτερος αριθμός μαθητών/τριων και καθηγητών/τριων εμπλέκεται στο έργο μας, τόσο υψηλότερη ποιότητα έργου μπορεί να επιτευχθεί. Ωστόσο, για να συμμετάσχετε, θα πρέπει να κάνετε αίτηση και να εγγραφείτε στην Ομάδα Erasmus+. (Οι μαθητές/τριες πρέπει να ενταχθούν στην Ομάδα Μαθητών Erasmus+ και οι εκπαιδευτικοί στην Ομάδα Καθηγητών Erasmus+).

Η φόρμα αίτησης έχει ήδη αναρτηθεί σε αυτόν τον ιστότοπο, στην ενότητα «Πώς να Συμμετάσχετε». Υπάρχει προθεσμία για την αίτησή σας. Οι μαθητές/τριες και οι καθηγητές/τριες του Erasmus+Group θα μπορούν να συμμετέχουν στην υλοποίηση των δράσεων, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Προγράμματος, σε ενδοσχολική βάση.

Ωστόσο, θα υπάρχουν ορισμένα κριτήρια για τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών/τριων σε μετακινήσεις-κινητικότητες (mobilities) στο εξωτερικό και αυτό γιατί ο αριθμός των κινητικoτήτων είναι πάντα περιορισμένος. Ένα από τα βασικότερα κριτήρια αποτελεί η ενεργός συμμετοχή στην Ομάδα Erasmus+.